Ο Εργολάβος 83

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πλήρης εγκατάλειψη της Τ.Κ Αγ. Θωμά από την δημοτική αρχή Λύρου….

Με αφορμή από ένα δημοσίευμα που είχε που είχε αναρτήσει στο προσωπικό της λογαριασμό η κα. Τσαλαφούτα η οποία είναι και πρόεδρος του κλειστού ΧΥΤΑ για να μπορεί να είναι με απόσπαση στην πόλη του Μεσολογγίου από την υπηρεσία της.

Εμείς ρωτάμε τι έχει κάνει η δημοτική αρχή Λύρου μέσα σε τρία χρόνια απ’ όλα αυτά που αναφέρει η κα. Τσαλαφούτα στην δημοσίευση της…

Να απαντήσουμε εμείς ότι εκτός από την παιδική χαρά που φτιάχνεται τώρα στο τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής Λύρου όπου είναι έργο την προηγούμενης δημοτικής αρχής. Κατ’ αλλά έχει κάνει το απόλυτο τίποτα, παντού υπάρχουν καμμένες λάμπες, στους τοπικούς δρόμους του Αγ. Θωμά υπάρχουν λακκούβες και όσο για το γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις να μην μιλήσουμε καλύτερα….

Κατ’ αλλά όλα βαίνουν καλώς…..

Γύρισε ο εφιάλτης με τα σκουπίδια στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο εφιάλτης με τα σκουπίδια ξανά γύρισε… Όπου και να κοιτάξεις στο δήμος μας, από το ένα άκρο έως το άλλο, υπάρχουν υπερχειλισμενοι κάδοι με απορρίμματα διότι έχει να πραγματοποιηθεί περισυλλογή πάνω από πέντε (5) ημέρες….

Παρόλο το εντέλλεσθε που έχει δοθεί από τον κ. Σκρέκα και το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το ΧΥΤΑ Παλαίρου αρνείται να τα παραλάβει γιατί ακόμη δεν έχει συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΧΥΤΑ ώστε να κάνει δεχτή την απόφαση του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο τελικά θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο για το «αν θα γίνει δεχτή η απόφαση του υπουργού»… σίγουρα να πούμε ότι με μηνύσεις…. λύσεις στα προβλήματα δεν δίνονται….

Τελικά κ. Λύρο είστε όλοι ίδιοι… εσείς και οι προηγούμενοι!

Σε εταιρεία από το Πέραμα Πειραιώς έκανε απευθείας ανάθεση το ποσό των 15.434.99€ + ΦΠΑ ο δήμαρχος για την διοργάνωση της επετείου της Μάχης του Ντολμά.

Κύριε Λύρο ένα θα σας πούμε, η συγκεκριμένη εταιρεία που κάνατε την ανάθεση είχε ετήσιο τζίρο το 2021 120.000 € περίπου…και εσείς με μία ανάθεση τους δώσατε το 18% του τζίρου της… Οι δημότες ας βγάλουν τα συμπεράσματά μόνοι τους, απλά σας θυμίζουμε ότι εσείς προεκλογικά κατηγορουσατε την προηγούμενη δημοτική αρχή για τέτοιου είδους αναθέσεις….

Και όπως λέει ο σοφός μας λαός… «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»

Έργα του ποδαριού…

Έργο ποιότητας από την δημοτική αρχή και τον “μηχανικό” δήμαρχο… Όπως αποκαλείται ο ίδιος βεβαίως, βεβαίως…. Η φωτογραφία δείχνει τον δρόμο που οδηγεί προς το εργοστάσιο της rigips και ούτε ένας μήνας δεν πέρασε που έπεσε η άσφαλτος και δείτε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος… Τόσο τεχνογνωσία κ. Δήμαρχε – Μηχανικέ…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Τριακόσιες (300) μεταδημοτεύσεις ρομά έγιναν το τελευταίο διάστημα…. Αυτοί που τους έφεραν μην ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα και φωνάζουν για την αύξηση της εγκληματικότητας…(αφού θα έχουν πάρει τα ψηφαλάκια).

2. Το ημερολόγιο των εργαζομένων θέλει να εφαρμόσει ο Δήμαρχος… Κώστα φτιάξε το ημερολόγιο των αντιδημάρχων και των συνεργατών σου και μετά φτιάξε των εργαζομένων!!!

3. Βδομάδα ΟΣΠΡΊΩΝ ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον δήμο και με εντολή άνωθεν τα όσπρια θα αγοραστούν από την τοπική αγορά… Κώστα λίγο αργά θυμήθηκες την τοπική αγορά, δεν ξέρω αν προλαβαίνεις!

4. Στις προηγούμενες εκλογές πήρε φουντούνια για να μην κατέβει υποψήφιος… Τώρα μας πουλάει το παραμύθι ότι «οτι τον ζητάει ο κόσμος να βγει μπροστά και να κατέβει » Παιδιά μην μασάτε τώρα πάει να πάρει…. και φουντούνια!!! και πακοτίνια!!!

5. Κώστας κερνάει…. Κώστας πίνει! Η κατάσταση έχει ξεφύγει…

6. Χθες πρώτη πρώτη κατέφτασε στο τραπέζι του Δημάρχου στο Νησί η κυρία που προσελήφθη πρόσφατα στο πρόγραμμα 55-67. Ο σύζυγος της θα είναι υποψήφιος… για τραπέζια καλοί είστε! Ποιος τα πληρώνει όμως;

7. Πανοοοο ποιος τους πλήρωσε τους 143 καφέδες;;;;;;

8. Στο τελευταίο μέιλ που έστειλε στους δημοτικούς συμβούλους ο κ. Κατσούλης σχετικά με το ΧΥΤΑ… Με έκπληξη είδαμε ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι υποψήφιος… Είστε υποψήφιος τελικά κ. Κατσούλη ή δεν είστε;

9. κ. Λύρο σχετικά με το σχόλιο του τοπικού συμβούλου της Τ.Κ. Αγ. Θωμά που αποκαλεί τον Νέο Μητροπολίτη μας «τράγο»… είχαμε κάποια εξέλιξη; Συνεχίζει να είναι μέλος της δημοτικής σας ομάδας; Συμμερίζεστε αυτά που είπε;

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση