Δήλωση Σταύρου Καραγκούνη για τη συνέντευξη στο ΣΚΑΪ του Χρήστου Σπίρτζη

“Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάνω από όλα η δικαίωση των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη”.

Τις προηγούμενες μέρες με έναν προκλητικό τρόπο συστημικοί δημοσιογράφοι και ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιούνταν που είναι ο Σπίρτζης.

Το έλεγαν μάλιστα με έναν τρόπο σα να υπονοούν ότι ο Σπιρτζης πρέπει να βγει για να απολογηθεί για το δυστύχημα των Τεμπών.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος στο ΣΚΑΪ μπορώ να σχολιάσω τα παρακάτω.

1. Ο Σπίρτζης δε θα βγει στα κανάλια να κάνει σόου τη στιγμή που οι γονείς και συγγενείς κηδεύουν τους δικούς τους ανθρώπους. Αντίθετα από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη πήραν σβάρνα τα κανάλια για να μην τσαλακωθεί το προφίλ του Μητσοτάκη.

2. Οι δημοσιογράφοι στο ΣΚΑΪ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη. Όπως πάντα προσπάθησαν να καθοδηγήσουν την κουβέντα για να βγουν τα συμπεράσματα που ήθελαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το συναίσθημα του κόσμου και όταν είδαν ότι ο Χρήστος Σπίρτζης παρουσίασε με στοιχεία την πραγματικότητα των ελληνικών μέσων σταθερής τροχιάς επί κυβερνήσεως Τσίπρα, δεν τους άρεσε καθόλου και προσπάθησαν να τελειώσουν άμεσα τη συνέντευξη.

3. Επειδή οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν πέτυχαν το στόχο τους, να παρουσιάσουν δηλαδή το Σπίρτζη ως συνένοχο και να τον κάνουν να απολογηθεί, είπαν στο τέλος – λίγο πολύ – ότι ο κόσμος είναι χαζός και δεν κατάλαβε  τις λεπτομέρειες που ανέδειξε ο Σπίρτζης μιας και είναι πολύπλοκες λεπτομέρειες.

📍Συμπέρασμα:

Ο Σπίρτζης ήταν υπουργός σε μια μνημονιακή περίοδο και παρόλα αυτά ο ΟΣΕ λειτουργούσε με ασφάλεια, γίνονταν προσλήψεις και επέστρεψαν στον ΟΣΕ εργαζόμενοι σε κρίσιμες ειδικότητες. Προχώρησαν έργα στο σιδηρόδρομο που άλλαξαν το τοπίο στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Στις σημερινές κρίσιμες στιγμές και πάνω από όλα με σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και στους συγγενείς τους πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Το τραγικό αυτό συμβάν δεν είναι αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η προσωπική μας ηθική δε μας επιτρέπει τίποτε άλλο πέρα από την αναζήτηση της αλήθειας με σεβασμό στους ανθρώπους που χάθηκαν και στους συγγενείς τους.

#Σταύρος_Καραγκούνης #Διεκδικούμε #ΔικαιοσύνηΠαντού

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση