53χρονος γρονθοκόπησε και λήστεψε τον άνδρα που φιλοξενούσε

Καταπάτησε κάθε έννοια φιλοξενίας ένας 53χρονος Έλληνας ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί σε έναν άλλο Έλληνα ηλικίας 52 χρόνων που φιλοξενούσε στο σπίτι του στο Βόλο, τον οποίο γρονθοκόπησε και τον λήστεψε αρπάζοντάς του το ποσό των 200 ευρώ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση της Ασφάλειας μετά την καταγγελία που υπέβαλε το θύμα κι έτσι ο δράστης εντοπίστηκε το ίδιο μεσημέρι και συνελήφθη. Στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ένα περίστροφο που ήταν κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μια βολίδα πυροβόλου όπλου που και αυτή ήταν κρυμμένη σε ένα έπιπλο, τρία φυσίγγια και ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο και δυο μαχαίρια.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με 200 ευρώ και το περίστροφο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και πού. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαλευκάνει τυχόν άλλες παρανομίες του.

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση