ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


26 Φλεβάρη έπεσε η αυλαία του 38ου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού! Το δυστύχημα στα Τέμπη όμως δεν άφηνε περιθώρια για ευχαριστίες….
Ώρα λοιπόν να ευχαριστήσουμε με λίγη καθυστέρηση όποιους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το καρναβάλι μας ,ένα καρναβάλι που με τα όποια λαθάκια του ,τα οποία έχουμε εντοπίσει και θα διορθώσουμε του χρόνου, κατάφερε να γεμίσει με κόσμο την πόλη!!
Ευχαριστούμε καταρχήν προσωπικά τον κο Νίκο Χαντζή πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου που έστω και με τα λίγα μέσα που διέθετε ήταν καταρχήν παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και βοήθησε βάζοντας προσωπική εργασία να πραγματοποιηθούν κάποιες απο αυτές και φυσικά την αεικίνητη υπάλληλο Μαρκέλα Λαντζοπούλου!
Ευχαριστούμε τον δικό μας Σπύρο Κιτσινέλη για τη βοήθειά του εξ αποστάσεως και φυσικά για την φετινή αφίσα του καρναβαλιού δικής του εμπνεύσεως και κατασκευής . Τον εμπιστεύεται κοτζάμ Πάτρα δε θα το κάναμε εμείς???
Ευχαριστούμε τον Δήμο και κατ’επέκταση την Κοινωφελή για την ηχητική κάλυψη της παρέλασης και για την κάλυψη των εξόδων για την πραγματοποίηση των μικρότερων εκδηλώσεων (πλην της ποδηλατοβόλτας)!
Ευχαριστούμε τον αντιπεριφεριάρχη κο Θανάση Μαυρομμάτη που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφερε να μας φέρει τις σοκολάτες που μοίραζαν τα γκρουπ στον κόσμο!
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε κι αντί να μείνετε σπίτι ή να βρείτε άλλο προορισμό γεμίσατε τη πλατεία Μάρκου Μπότσαρη και την οδό Ελευθέρων Πολιορκημένων και χειροκροτήσατε την προσπάθεια μας!
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Κριτσώνη του group 60 του Πατρινού Καρναβαλιού (ο οποίος έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι) μιας και ένας παλιότερος τίτλος του group του αποτέλεσε την έμπνευση για την ονομασία της ομάδας μας.!

Ομάδα Διοργάνωσης Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού
“Οι Ψηλότατοι” !

Αφήστε μια απάντηση