Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα – «Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος»

Messolonghi Voice
2 λεπτά ανάγνωσης

Τα πυρά του κατά του Γιώργου Λιάγκα έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το νέο επεισόδιο στο podcast που παρουσιάζει. Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 πως συνεργείο της πρωινής εκπομπής του τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.

«Χθες βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 τη νύχτα έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου. Φεύγοντας, μου την έχει στημένη ένα συνεργείο, στα καλά καθούμενα, προφανώς, υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα – το κατάλαβα από την ερώτηση -, λες και ήμουν καταζητούμενος», περιγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«12 η ώρα τη νύχτα, Κυριακή προς Δευτέρα. Να μου κάνουν μία ερώτηση για κάτι που είχε πει ο Κούγιας πριν από ενάμιση μήνα», τονίζει.

«Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και στο συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας; Σε ερώτηση που έγινε πριν από έναν μήνα και κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος;», παρατηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

- Advertisement -

«Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο Δευτέρα πρωί;», παρατηρεί στη συνέχεια.

«Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν θεωρώ ότι ο κύριος Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου», σημειώνει κλείνοντας το θέμα ο Λάκης Λαζόπουλος.

nassosblog.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*