Γωγώ Τσαμπά: «Στα πανηγύρια πίνουν σαμπάνια από τις γόβες μου, μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις γάμου»

Η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία περιέγραψε, μεταξύ άλλων, μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες συμπεριφορές ων θαυμαστών της, όταν ανεβαίνει στην πίστα.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά, ότι: «Είναι σύνηθες να πίνουν σαμπάνια από το γοβάκι μου, την ώρα που τραγουδάω».

Για τον αν της έχουν προτείνει να τραγουδήσει κάποιο άλλο είδος μουσικής, πέραν της δημοτικής, η ίδια απάντησε: «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι “Κότερα”. Έχω τραγουδήσει κι άλλα ήδη μουσικής και μπορώ να σου πω ότι αρέσει και στον κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις, στο μέλλον μπορεί να ετοιμάσω και κάποια τραγούδια-έκπληξη που να είναι εντελώς διαφορετικά από το είδος που τραγουδάω συνήθως».

Αναφορικά με τα ακραία σκηνικά που έχει αντιμετωπίσει στα πανηγύρια από θαυμαστές, είπε:

«Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου, μου προκαλούν συγκίνηση. Κάποιος έχει βγάλει τη μπλούζα του, μέσα στον κόσμο, για να υπογράψω στην πλάτη του, επίσης έχω υπογράψει και στο στήθος ενός παλικαριού. Έχουν συμβεί τέτοια, αλλά δεν ξεφεύγει η κατάσταση. Βέβαια το ποτό θα σε κάνει αυτό που έχεις μέσα σου να το βγάλεις ευκολότερα. Υπάρχουν κι αυτοί που μας έχουν βρίσει ή έχουν προκαλέσει καυγάδες και προσπαθώ από το μικρόφωνο να κάνω τον πυροσβέστη. Άλλο σκηνικό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι να πίνουν σαμπάνια από το γοβάκι μου. Και τα πόδια μου έχουν πλύνει σε πανηγύρι. Ένας άλλος ήπιε ουίσκι από τη γόβα μου και μετά πήρε και τα παπούτσια μου στο σπίτι του (γέλια). Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, συνέχισα να τραγουδάω κανονικά ξυπόλητη στη σκηνή».

Gogo_Tsampa_Exof

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά είπε ότι: «Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις γάμου και τους ευχαριστώ πολύ όλους, όμως δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι ακόμα. Με αυτόν που θα με αγαπήσει πραγματικά ίσως προχωρήσουμε. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι με ερωτεύτηκαν πολύ για να με θέλουν για γυναίκα τους, αλλά εγώ δεν είχα την ίδια ανάγκη και επιθυμία ώστε να πάω νύφη στην εκκλησία».

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση