Φωνητική Υγιεινή και Συντήρηση Φωνής

Το Τμήμα Λογοθεραπείας της Ν.Μ. Μεσολογγίου στο πλαίσιο της ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για το ρόλο της Λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες και με σκοπό την πρόληψη και αναγνώριση διαταραχών του λόγου, της ομιλίας και της επικοινωνιακής ικανότητας, προτίθεται να διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ενήλικες κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου να δηλώσουν ενδιαφέρον για την δημιουργία ομάδας ενημέρωσης σχετικά με την «Φωνητική Υγιεινή και Συντήρηση Φωνής».
Σκοπός είναι, τα άτομα της ομάδας,
να αποκτήσουν την αντίληψη της λειτουργίας του φωνητικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την ομιλία,
να γνωρίσουν τους παράγοντες που μπορεί να το επηρεάσουν στην καθημερινή μας ζωή.
να ενημερωθούν για τον τρόπο υγιούς διατήρησής του, με εκμάθηση φωνητικών συμπεριφορών παραγωγής φωνής χωρίς κούραση και κατάχρηση των φωνητικών χορδών, ακόμα και αν προϋπάρχει κάποια δυσκολία.
Τα άτομα της ομάδας θα συμμετέχουν σε 3 συνεδρίες – μία κάθε εβδομάδα- διάρκειας 2 ωρών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2631 360422 και 6972035883 9:00 π.μ.- 12.30 μ.μ. καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 5/5/2023.
Υπεύθυνη για τις συνεδρίες και την διοργάνωση των ομάδων είναι η Λογοθεραπεύτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας της Ν.Μ. Μεσολογγίου, Γεωργία Κωνσταντινοπούλου.

Η Αν. Διοικήτρια
Ελένη Π. Φιλιπποπούλου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση