Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη

Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση αναφορικά με την επίσκεψή του στον Περιφερειάρχη Αττικής:

<<Σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής και καλό μου φίλο, Γιώργο Πατούλη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού στους δύο νομούς, για τα προγράμματα χρηματοδοτήσεων, για έργα κοινωνικής στήριξης, καθώς και για τα μεγάλα έργα υποδομών που θα ολοκληρωθούν στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ ανταλλάξαμε και απόψεις για τις ευρύτερες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους Αττική και Αιτωλοακαρνανία.

Πρόθεσή μας είναι να διευρύνουμε τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, για συνέργειες με αναπτυξιακό πρόσημο προς όφελος των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε την πεποίθησή του πως η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί μία νέα αρχή συνεργασίας, που μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για κοινές δράσεις.
Με τον Περιφερειάρχη Αττικής μας συνδέουν κοινοί αγώνες τόσο στην Αυτοδιοίκηση όσο και στην ΚΕΔΕ.

Όπως ο ίδιος τόνισε, είναι σίγουρος πως με την ανάδειξη και την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός επενδυτικός και τουριστικός προορισμός.
Η Αιτωλοακαρνανία ένας ευλογημένος τόπος, ο πιο πλούσιος νομός με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης έχει ανάγκη από ένα Αναπτυξιακό σχέδιο που θα δημιουργήσει της επενδύσεις και τις προϋποθέσεις για να μπορούν οι νέοι μας να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο μας.

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!>>

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση