Αγρίνιο: «Περάσαμε Γολγοθά» – Τι λέει ο πατέρας του 4χρονου αγοριού μετά την καταδίκη του 29χρονου

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς του 4χρονου από το Αγρίνιο, μετά την καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων, για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, που ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του παιδιού τους.

«Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά» συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού με επιστολή του στον ΑΝΤ1.

Εφτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

«Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευτήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας» προσθέτει.

«Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε τη δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023. Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου» καταλήγει ο πατέρας του 4χρονου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

agriniopress

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση