Συμπόρευση Παρασκευής Παπαγεωργίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Είμαι μια Μεσολογγίτισσα μητέρα και ζω εδώ με την οικογένειά μου. Ο εργασιακός μου χώρος είναι ο χώρος της Υγείας, με την ειδικότητα της νοσηλεύτριας. Δυστυχώς, όπως όλοι μας παρατηρούμε, ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν κατέστη δυνατό ο Δήμος μας να οδηγηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, δηλαδή αύξηση θέσεων εργασίας και επομένως και πληθυσμού.
Απεναντίας, ο πληθυσμός στο Δήμο μας μειώθηκε υπερβολικά, οι θέσεις εργασίας σπανίζουν, με αποτέλεσμα κι εγώ αυτή τη στιγμή να είμαι άνεργη.
Ακούγοντας το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Θανάση Λύρου, και κουβεντιάζοντας με πολλούς συμπολίτες μου για τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο, αφού και το ΕΠΑΛ, όπου εγώ φοίτησα, έγινε με δικές του ενέργειες, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα.
Επιδίωξα συνάντηση μαζί του και από την συζήτηση πείστηκα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, με κύρος και ικανότητα, να συμβάλει στο σταμάτημα του κατήφορου που έχει πάρει ο Δήμος μας. Στον αγώνα αυτόν θα είμαι υποψήφια μαζί του.
Είμαι βέβαιη πως αν όλοι μας πεισθούμε και δώσουμε την δύναμη με την ψήφο και τη συμμετοχή μας στον κ. Θανάση Λύρο, θα δούμε μια πραγματική ανάπτυξη στο Δήμο μας σε κάθε τομέα.

Παρασκευή Παπαγεωργίου
Νοσηλεύτρια

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση