Eπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο ΙΠ Μεσολογγίου

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ΙΠ Μεσολογγίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφώνησαν στα πολλά και σημαντικά προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεταποίηση, που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.


Άλλωστε ο υποψήφιος Βουλευτής λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας επικοινωνεί καθημερινά με τους επαγγελματίες της περιοχής και γνωρίζει από πολύ κοντά τα προβλήματά τους.


Αναζητήθηκαν λύσεις  για την επίλυση  των χρόνιων ζητημάτων που τους απασχολούν και ακούστηκαν  ενδιαφέρουσες προτάσεις   για την ενδυνάμωση της αγοράς, που σκοπό έχει τη μέγιστη ωφέλεια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας. Δέσμευση  και κοινή αντίληψη ήταν η ανάγκη για άριστη συνεργασία την επόμενη μέρα, η καλύτερη στόχευση για τις επιχειρήσεις και η μέγιστη απορρόφηση των χρηματοδοτικών εργαλείων και των νέων πόρων.


Ο κ.Παπαθανάσης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την αγάπη και τη στήριξη στον τόπο τους και την τοπική κοινωνία και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί η στενή συνεργασία ανάμεσα τους, με στόχο την προβολή και την ανάδειξη της περιοχής.

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση