Κοσμοσυρροή στην προεκλογική ομιλία του Μάριου Σαλμά στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση, του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, καθηγητή κύριου Μάριου Σαλμά που έλαβε χώρα στο «Πεδίον του Άρεως» στην Αθήνα.

Απευθυνόμενος σε 2000 ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας, ο κύριος Σαλμάς επισήμανε, την αναγκαιότητα να ανανεωθεί η εντολή του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να έχει μία δεύτερη ευκαιρία και τετραετία να ολοκληρώσει το σημαντικό έργο, το οποίο ξεκίνησε το 2019.


Αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης την τελευταία τετραετία και πιο αναλυτικά στην σημαντική αναβάθμιση της χώρας στο διεθνές στερέωμα εξαίροντας την εξωτερική πολιτική, αλλά και τις πολιτικές ενίσχυσης της άμυνας της χώρας. Τόνισε την τήρηση της δέσμευσης για φύλαξη των συνόρων και την επανίδρυση ενός κράτους με σύνορα. Αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του ψηφιακού κράτους, καθώς και στις σημαντικές πρωτοβουλίες για την στήριξη της οικονομίας.


Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κρίνουν την κυβέρνηση με δεδομένο των δυσκολιών που εκλήθη να αντιμετωπίσει αυτά τα τέσσερα χρόνια, όπως οι μεγάλες μεταναστευτικές πιέσεις, η τουρκική προκλητικότητα, η πανδημία του κορονοϊού και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Γεγονότα που άλλαξαν την παγκόσμια θεώρηση, τόσο για την ενέργεια όσο και τις νομισματικές πολιτικές. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο έργο του, από τις θέσεις τις οποίες εκλήθη να υπηρετήσει την πατρίδα στο υπουργείο υγείας, όπως επίσης και στις μεγάλες του παρεμβάσεις σε έργα που αφορούν το νομό Αιτωλοακαρνανίας.


Έδωσε την υπόσχεση, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων, να αντιλαμβάνεται τις αγωνίες τους και να παλεύει για τα συμφέροντα τους. Με την συγκέντρωση αυτή ο κύριος Σαλμάς έκλεισε έναν πρώτο κύκλο ομιλιών, που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, όπως φαίνεται από την αθρόα προσέλευση του κόσμου.


Ανανέωσε το ραντεβού με τους Αιτωλοακαρνάνες στην μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στο Αγρίνιο, αλλά και στο Μεσολόγγι την επόμενη εβδομάδα.

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση