61χρονος γλύτωσε από τροχαίο και σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε πεζό άλλο αυτοκίνητο!

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας 61χρονος, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή των Σερρών, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού είχε τοποθετήσει τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του!

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 12:00. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Έπειτα ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

Σήμερα (14 Μαΐου 2023) το μεσημέρι, στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος. Στη συνέχεια ο 61χρονος κινούμενος πεζός τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας στο οδόστρωμα και κατά την επιστροφή του στο όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

thestival.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση