Eπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου

Με τον Διοικητή κο Κυρίτση Παναγιώτη και τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους της καθημερινής δράσης και του καθήκοντος συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, επισκεπτόμενος το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.


Όπως δήλωσε ο κ.Παπαθανάσης:
“Η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη είναι βασικές προϋποθέσεις της δημοκρατίας. Στην αυτοδιοικητική μου πορεία έχω αποδείξει εμπράκτως ότι βρίσκομαι πάντα δίπλα σας κι έτσι θα συνεχίσω και την επόμενη μέρα. Είναι σημαντικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε να επιλυθούν. Άλλωστε η πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει και να υλοποιήσει το πάγιο αίτημα της αναγνώρισης του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνου. Το οφείλουμε στους αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους για τη διασφάλιση της ασφάλειάς μας και σε αυτούς που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία των πολιτών. Παραμένω δίπλα σας αρωγός στις προσπάθειές σας. Διότι, Ανάπτυξη και ευημερία δίχως Ασφάλεια, δεν υφίσταται”.
 
Στη συνέχεια, ο Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με τη Διοικήτρια κα Θωμοπούλου Μαρία και τους υπαλλήλους του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου, όπου τον ενημέρωσαν για το έργο που επιτελούν, αλλά και για τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. 
Ο κ.Παπαθανάσης δήλωσε ότι στηρίζει το έργο τους και θα είναι αρωγός από την επόμενη κιόλας μέρα στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.


 
 
Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση