Συμπόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ζω και εργάζομαι στη Σταμνά στον αγροτικό τομέα ως επαγγελματίας αγρότης και κτηνοτρόφος. Η ζωή μας έχει γίνει δύσκολη και παλεύουμε μέρα – νύχτα να τα βγάλουμε πέρα. Δεν έχουμε καμία βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή, μας έχει εγκαταλείψει στην τύχη μας.


Μέχρι σήμερα ακούμε όλο θα και θα και θα από όσους κυβέρνησαν το Δήμο μας, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Συμβούλους και χωρίς να έχουν κάνει τίποτα το σημαντικό για τον τόπο μας έρχονται τώρα και ζητάνε ξανά την ψήφο μας.

Εμείς τι θα κάνουμε, θα ακολουθήσουμε σαν τα πρόβατα ή θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα πούμε φτάνει μέχρι εδώ;
Θέλουμε ανθρώπους που να μη μας λένε ψέματα, να ξέρουν τα αγροτικά θέματα, να είναι ικανοί να διεκδικήσουν αποτελεσματικά.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, με μεγάλη προσφορά και γνώση όλων αυτών των θεμάτων και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε καλύτερα. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να το κάνει. Πρέπει οι συνδημότες μας να τον εμπιστευτούν και να τον ψηφίσουν για τον επόμενο Δήμαρχο.

Εγώ θα είμαι υποψήφιος μαζί του και θα τον βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να κάνει χρήσιμα πράγματα για το Δήμο μας για να μπορέσουν να μείνουν τα παιδιά μας εδώ και να ζούμε με αξιοπρέπεια. Δεν ζητάμε πολλά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
Επαγγελματίας αγρότης – κτηνοτρόφος

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση