Διπλό για την ΑΕΜ στη Καστόρια επί της Αστραπής Μεσοποταμιάς!

Αστραπή Μεσοποταμιάς – ΑΕ Μεσολογγίου 0-1

Νίκη για την ΑΕΜ στη Καστοριά επί της Αστραπής Μεσοποταμιάς με σκορ 0-1, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ για την Άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν εύκαιρες και για της δυο ομάδες μπροστά στις δυο εστίες, με τους κανονιέρηδες να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με ευθύβολο δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου από μακρινή απόσταση στο 81΄της αναμέτρησης.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το ακυρωθέν γκολ του Ζαβιτσάνου για λογαριασμό της ΑΕΜ στο 40΄μετα από υπόδειξη για οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ενώ στο 85΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, με τον Μηλιάτη να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Ρηγόπουλου.

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Μεσολογγίου για την οποία ακολουθούν δυο εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή 28/5 με τον Θρίαμβο Λούρου, και ακολουθεί την Τετάρτη 31/5 το παιχνίδι με την Θύελλα Κατσικάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ρηγόπουλος, Καλλιωτης και Μητρόπουλος του συνδέσμου Ημαθίας.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ | (Δημήτρης Παπαδόπουλος) Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης (46΄Πασιωλης), Παλαιοδήμος, Κράτσιος, Τσαλκίδης, Ψωμιάδης, Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Κουσίδης (46΄Παλαιοδημος), Καραμανίδης, Σωτηριάδης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ | (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζή, Πιστιόλης, Τριφιάτης (Χαλαζιάς), Μιχαλόπουλος (86΄Νασόπουλος), Κράνης, Γαβρίνας (Βαρούχος).

aitosports.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση