Ο Εργολάβος 95

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ποιος θα πληρώσει την ζημιά… που κάνετε κ. Λύρο; ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Φτιάχτηκε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου που το είχε τρακάρει ανήμερα του Πάσχα στην παλιά εθνική οδό Ευηνοχωρίου Αντιρρίου. Τώρα κ. Δήμαρχε θα πρέπει να μας απαντήσετε που θα βρείτε τα χρήματα για να πληρώσετε την ζημιά που έγινε από δική σας υπαιτιότητα. Δεν νομίζουμε να θέλετε να πληρώσουν οι δημότες τα δικά σας λάθη και την δική σας ανικανότητα….. Ιδωμεν…

Τρόποι για να φτιάξετε ψηφοδέλτιο στο δημοτικές εκλογές…

Πως να στήσεις έναν συνδυασμό για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές; Ρωτάνε οι δημότες… Ρωτήστε τον κ. Λύρο θα πούμε εμείς… Τα πράγματα είναι απλά. Τάζεις και στον Αγ. Κερί…1) Διορίζεις γυναίκα επιχειρηματία σε νομικό πρόσωπο για δουλειά και σε δύο μόλις ημέρες ανακοινώνει την υποψηφιότητα της. Συγχρόνως παίρνεις πράγματα από την επιχείρηση του άντρα και η εξόφληση των τιμολογίων γίνεται άμεσα..

2) Μπορεί να έχει διοριστεί κάποια μέσω ΑΣΕΠ σε συγκεκριμένη θέση… Εμείς θα την τοποθετήσουμε αλλού ώστε να βάλουμε σε αυτή την θέση κουμπάρα πολιτικού μας φίλου για να κερδίσει την θέση δικαστικά…. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. 3) Θα εξοφλήσουμε τιμολόγια που είχαν κοπεί σαν χαρτοπολεμος από την προηγούμενη δημοτική αρχή, θα ταξουμε ότι θα δώσουμε αυτό που μας ζητάνε κάποιοι απτό λιμένα ή “Στην Μαρίνα” ή “Στην Τουρλίδα“… και έτσι σε αυτή την στράτα είμαστε μαζί Κώστα! 4) Προσλαμβάνεις μέσω Πνευματικού Κέντρου κόσμο σε Μουσεία του δήμου και ας είναι τελειόφοιτος δημοτικούΚαι ξέρετε τι θα πει όταν έρθει ο τουρίστας και θα ρωτήσει κάτι…. Δεν ξέρω, Δεν απαντώ! Do you like katsimamalos?

Σε απελπιστική κατάσταση τα κοιμητήρια στο Δήμο Μεσολογγίου…

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται τα κοιμητήρια στον δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου. Τα χορτάρια λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής έχουν σχεδόν καλύψει του τάφους και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να αγνοείται μη δίνοντας λύση στα προβλήματα… Βέβαια η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ήταν άμεση… να κάνει την δουλειά που του έχουν αναθέσει ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα κοιμητήρια….τα ζώα μου αργά, που λέει και ο λαός!

Τι γίνεται με την Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου κ. Δήμαρχε;

Είδαμε σε ανάρτηση στα social mediaτου Δημάρχου ότι φτιάχνεται η Πλατεία Σολωμού (ΔΑΦΝΕΣ) και μας γεννάται το εξής ερώτημα:

κ. Δήμαρχε η Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου που την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες εκδρομείς… πότε θα την ολοκληρώσετε;

Επίσης να ρωτήσουμε η κεντρική πλατεία θα γίνει σύμφωνα με αυτά που προέβλεπε το έργο ή ότι θέλετε εσείς; Γιατί να ξέρετε τα χρήματα θα μας τα ζητήσουν πίσω αν δεν γίνει το έργο όπως προβλέπεται….

Η Περιφέρεια για άλλη μία φορά δίπλα στις κοινότητες του Δήμου Μεσολογγίου…

Για άλλη μία φορά η Περιφέρεια στέκεται δίπλα στους προέδρους των Τ.Κ. του δήμου Μεσολογγίου και όχι μόνο… Πριν από λίγες ημέρες τα μηχανήματα της περιφέρειας έπειτα από εντολή του Περιφερειάρχη Νεκταρίου Φαρμάκη και του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη ξεκίνησαν οι εργασίες στον Αγ. Θωμά φτιάχνοντας αντιπυρικές ζώνες ώστε να μας βρει έτοιμους το καλοκαίρι.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1, Κι’ ΑΠΕ κα. Αντιδημαρχε ΕΡΓΩΝ, τι έγινε; Πώς πάνε τα πράγματα;

2. Οι εθνικές εκλογές τελείωσαν και τα απόνερα για τις δημοτικές λένε ότι όσοι πατούσαν σε δύο ή σε τρεις βάρκες έπεσαν στην θάλασσα και τώρα κολυμπάνε και προσπαθούν να βγουν στην στεριά. Όσοι πατούσαν σε μία βάρκα φαίνεται να είναι οι κερδισμένοι της υπόθεσης, γιατί όταν παίρνεις μια ξεκάθαρη θέση… το σίγουρο είναι ότι πάντα κερδίζεις στο τέλος…!

3. Πολυ χαμηλά ρίχνει το επίπεδο υποψήφιος δήμαρχος γράφοντας αοριστολογίες και λόγια του αέρα στα social media όπου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα… Να’ χαμε να λέγαμε και να’ χαμε να πούμε… Δεν πάμε έτσι σε εκλογές φίλε!

4. Ξεκάθαρη θέση πήρε ο γνωστός σε όλους Πρόεδρος του Αγ. Θωμά Γιάννης Πασπαλιάρης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, η οποία του αξίζει…!

Τέλος

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση