Αγρίνιο: Θλίψη για το θάνατο του Κώστα Χειμώνα

Θλίψη στο Αγρίνιο η είδηση της απώλειας του Κώστα Χειμώνα , ο οποίος ήταν συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, και υπήρξε ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη στον δήμο Αγρινίου όπου εξελέγη μετά τη συνταξιοδότηση του.

Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και ειδικά του Παναιτωλίου, γενέτειρας του, ενώ τακτική ηταν η αρθρογραφία του στον τοπικό τύπο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 31/5, στις 5 μμ. στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 4:30.

Ο Κώστας Χειμώνας γεννήθηκε στο Παναιτώλιο το 1951 όπου τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάσθηκε ως υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου και ακολούθως ως Προιστάμενος προμηθευτικών εργασιών στην ίδια Υπηρεσία.

Στη συνέχεια κατόπιν εξετάσεων διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου όπου υπηρέτησε ως προϊστάμενος της γραμματείας της Εισαγγελίας Αγρινίου.

Υπηρέτησε στη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Σταδίου και υπήρξε εκλεγείς Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΣΕΓΑΣ (κλασσικός αθλητισμός) Δυτικής Στερεάς .Τον αθλητισμό όμως τον υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και παράγων του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Διατέλεσε πρόεδρος στον παιδικό σταθμό Παναιτωλίου και πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου. Υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Υπήρξε επίσης τακτικός αρθρογράφος στον τοπικό τύπο και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Δίδαξε Κοινωνιολογία στις σχολές ΦΥΤΙΛΑ και διοικητικό δίκαιο στους νεοδιορισθέντες αγροφύλακες.

Στο δήμο Αγρινίου ορίσθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης το 2014 από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου με έγκριση απο το δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: agrinionews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση