Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητσοτάκης, ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ακύρωσε το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και τη Χαλκιδική.

Σε βίντεό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του covid, είμαι θετικός». 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ως εκ τούτου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι για κάποιες ημέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στο σπίτι του.  «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία». Ωστόσο, χαριτολογώντας, υπενθύμισε ότι TikTok πάντα θα μπορεί να κάνει, οπότε «περιμένετε το επόμενο βίντεό μου».

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μία ενόχληση στον λαιμό ενώ για τρεις μέρες θα παραμείνει στο σπίτι του. Εάν διαγνωστεί αρνητικός τις επόμενες μέρες τότε θα επανέλθει μετά την Τρίτη στις προεκλογικές του περιοδείες.

Θετικοί στην Covid-19 εντοπίστηκαν ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο κ. Μαρινάκης, όπως έγραψε στο twitter, παραμένει ασυμπτωματικός και ελπίζει ότι σε λίγες ημέρες «θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά». «Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας» σημειώνει. 

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση