Συμπόρευση ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ΜΠΑΜΠΗ) ΚΑΚΚΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΚΚΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Μπάμπης είναι γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, συνεχιστής με τα αδέρφια του της ονομαστής οικογενειακής επιχείρησης ελαστικών, που ίδρυσε ο σεβαστός πατέρας τους, Αχιλλέας Κάκκος, στο Μεσολόγγι.
Παραλλήλως ο Μπάμπης έχει και κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα με μεγάλη προσφορά και είναι τιμή για μας που έμπειροι και δραστήριοι επαγγελματίες πορεύονται μαζί μας στον αγώνα για να φέρουμε την ανάπτυξη στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Η αποστολή του Εμπορικού κόσμου είναι να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα, που δίνουν ζωή, δημιουργούν θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία και εισφέρουν χρήμα στα ταμεία του κράτους και του Δήμου.
Όμως ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής άνθρωπο με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη.
Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά και την αποτελεσματικότητα.
Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΚΚΟΣ
Επιχειρηματίας

Αφήστε μια απάντηση