Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σπ. Διαμαντόπουλου, ο Νίκος Γιαννακόπουλος

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τον καλό μας φίλο Νίκο Γιαννακοπουλο.

Ο Νικος είναι απόφοιτος της σχολής Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής διαχείρισης του σημερινού Πανεπιστημίου μας στο Μεσολόγγι ( ΤΕΙ παλιότερα ).

Έχει εργαστεί στο χώρο της εστίασης για παραπάνω από 15 χρόνια ενώ σήμερα είναι υπεύθυνος σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Μεσολόγγι.

Έντονη προσωπικότητα και ενεργός πολίτης συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις ως ενεργό μέλος ενώ είναι αντιπρόεδρος στο πολιτιστικό σύλλογο Απανταχού Κρικεκλλιωτων Ευρυτάνων ο “Άγιος Νικόλαος”.

Η μεγάλη του αγάπη, ο αθλητισμός, αποτελεί βασικό πυλώνα της καθημερινότητας του μιας και ασχολείται επίσης ενεργά συμμετέχοντας σε αθλητικούς αγώνες ανα την Ελλάδα.

Η απαξίωση του δήμου μας, η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ποιότητας των δημοτών και η απουσία πλάνου για το μέλλον του δήμου μας, οδήγησαν τον Νίκο στην συμπόρευση του με το συνδυασμό μας και την κάθοδο του στις επερχόμενες εκλογές θέλοντας να συνεισφέρει ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Νίκο μου, σ ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

ΜΑΖΟΙ να αλλάξουμε το Δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση