Ο Εργολάβος 105

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Κότσιρας στο Αρχαίο Νεώριο Οινιαδών

Δύο συναυλίες πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο δήμο Μεσολογγίου υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Η πρώτη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι Μεσολογγίου στοιχίζοντας στην κοινωφελή 25.000€ ήταν κατά τα λεγόμενα του κόσμου μία αποτυχημένη εκδήλωση που ελάχιστοι από τους παρευρισκόμενους θα την θυμούνται…

Βέβαια δεν μπορεί να πει κανείς κάτι για την δεύτερη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Νεώριου Οινιαδών και πραγματικά άφησε άριστες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους που πέρασαν μία φανταστική βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα.

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα του Λιμανιού με την σκόνη!

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε επισημάνει από την στήλη μας το πρόβλημα που υπήρχε με την σκόνη λόγο του έργου της ύδρευσης στον δρόμο που περνάει από το λιμεναρχείο Μεσολογγίου και επικοινωνεί με τα καταστήματα του Λιμανιού. Απ’ ότι φαίνεται ο κ. Δήμαρχος παρακολουθεί την στήλη μας και κατάλαβε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι επισκέπτες του Λιμανιού καθώς και οι καταστηματάρχες δίνοντας έστω και καθυστερημένα την λύση στο πρόβλημα.

Εικοσιπέντε μέρες για το πρωτοδικείο…

Κόντινε το σχοινί για το πρωτοδικείο αφού έμειναν 25 μέρες μόνο για να μπορέσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια τους στο πρωτοδικείο Μεσολογγίου. Απ’ότι φαίνεται οι συνδυασμοί που φτάσουν μέχρι το τέλος είναι οκτώ στο σύνολο. Όσο και να προσπαθούν μερικοί τοπικοί παραγοντίσκοι της πολιτικής δεν θα υπάρξει κάποια άλλη υποψηφιότητα πιστεύοντας πως την ψήφο των δημοτών θα την διεκδικήσουν οι οκτώ συνδυασμοί.

Όπως έχουμε ξανά πει προβάδισμα σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων που έχουν ανακοινωθεί…. Έχουν ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και η Όλγα Δασκαλή…

Τι τιμολόγιο είναι αυτό που κόπηκε σε εταιρεία του Αγρινίου κ. Καρατσόλη; Έχει σχέση με καφέ;

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση