Ποιες τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Δημιουργική Ανατροπή» του Κώστα Λύρου

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παναγιώτα Λιαπίκου, νοσηλεύτρια από την Γουριά.

Σε δήλωση της η κα Λιαπίκου ανέφερε:

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν βοηθά σε τίποτα, ούτε τον τόπο μας, ούτε εμάς προσωπικά, να είμαστε απλοί θεατές-κριτές σε όσα εξελίσσονται στο Δήμο μας.

Αυτό που προσθέτει στον τόπο μας είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια του κάθε ενός ξεχωριστά να πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου, να είμαι υποψήφια με την ¨Δημιουργική Ανατροπή».

Η ενασχόληση μου με τα κοινά δεν είναι μια πολιτική απόφαση ούτε μια πολιτική φιλοδοξία προβολής μου αλλά πηγάζει από το κίνητρο της προσφοράς και του ενδιαφέροντός μου για τη Γουριά και συνολικά για το Δήμος μας .

Συνεχίζουμε πιο δυνατά δίπλα στον Κώστα Λύρο για να ανεβάσουμε τον τόπο μας, ακόμη πιο ψηλά!


Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Νικόλαος Καβαλιέρης, δημόσιος υπάλληλος από το Αιτωλικό, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, διότι θεωρώ ότι οφείλουμε να παραμερίσουμε συμφέροντα και εγωκεντρικές προσεγγίσεις και να συστρατευτούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

Αγαπάω το Αιτωλικό και κάθε γωνιά αυτού του νησιού, γιατί εδώ μεγάλωσα και με νοιάζει πραγματικά να δουλέψω γιʼ αυτόν.

Ο τόπος μας χρειάζεται και άλλα έργα, προχωράμε μαζί με τον Κώστα Λύρο για να αλλάξουμε το Δήμο μας, ακόμη περισσότερο.

Δεσμεύομαι απέναντί σας και ελπίζω στη στήριξη σας».


Τη στήριξη του στον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο δηλώνει για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Θανάσης Τσολάκης , ιδιωτικός υπάλληλος από το Χρυσόβεργι.

Σε δήλωση του ο κος Τσολάκης ανέφερε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη μου στο πρόσωπο του δημάρχου Κώστα Λυρου .
Στην θητεία που διένυσε απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι πάνω από όλα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου με ανιδιοτέλεια και υπευθυνότητα.
Ήταν μια πραγματικά δύσκολη θητεία με πολλές αντιξοότητες και προβλήματα στα οποία βρέθηκε πολλές φορές μόνος του, αλλά κατάφερε να κρατήσει στο ΔΗΜΟ την σημαία της αξιοπρέπειας, της σοβαρότητας και της καθαρότητας ψηλά .
Θεωρώ λοιπόν ότι σε έναν τέτοιο δήμαρχο αξίζει να δωθεί η ευκαιρία της δεύτερης θητείας προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του που θα είναι προς όφελος όλων μας.».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση