Οκτώ νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Κώστας Λύρος

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Αλετράς του Αντωνίου, ελεύθερος επαγγελματίας από το Νεοχώρι .

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Αλετράς ανέφερε:

«Ως Οινιαδίτης που ζω στο Νεοχώρι και δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα, αλλά και από την παράδοση της οικογένειάς μου έχω έντονο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του τόπου μου.
Οι νέοι της περιοχής, που επιλέξαμε συνειδητά να μείνουμε εδώ και παρακινούμενοι από την αγάπη μας και την πίστη στις δυνατότητες του τόπου να δημιουργήσουμε, διψάμε για αλλαγή. Θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, πρωτοπόρο.
 
Ο Κώστας Λύρος, ένας άνθρωπος τις ικανότητες του όποιου γνωρίζω καλά, έχει την δύναμη να χαράξει μια μακροπρόθεσμη πολιτική και να την υλοποιήσει με μικρά αλλά σταθερά βήματα. Είναι ο άνθρωπος της ευθύνης, του μόχθου και της εργασίας και αυτό τον καθιστά κατάλληλο να αλλάξει την καθημερινότητα του Δήμου και να ενεργοποιήσει τις ασυναγώνιστες προοπτικές της περιοχής βγάζοντας μας από το τέλμα των τελευταίων ετών. Η μεγάλη του προσπάθεια κατά την πρώτη του θητεία το απέδειξε αυτό άλλωστε.
 
Για το λόγο αυτό δίνω την υποστήριξη μου στον Κώστα Λύρο και θα συμπορευτώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές όπου με τη στήριξη σας θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργότερα στη λήψη αποφάσεων προς όφελος  του Δήμου μας και ιδιαίτερα των Οινιαδών».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Πηνελόπη Πελεκάνου, οικονομολόγος -ιδιωτική υπάλληλος από τον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου.

Σε δήλωσή της η κα. Πελεκάνου ανέφερε:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου.
Είμαι έγγαμη μητέρα 3 κοριτσιών και διαμένω στην πόλη του Μεσολογγίου.
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και γνωρίζω 2 ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά.
Εργάστηκα για 25 έτη στην ALPHA BANK στο κατάστημα Μεσολογγίου, απ’ όπου αποχώρησα τον Δεκέμβρη του 2019 με εθελουσία έξοδο.
Στη συνέχεια εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Αγρινίου, Ναυπάκτου και Μεσολογγίου και εδώ και περίπου 1,5 χρόνο εργάζομαι ως Υπάλληλος σε ιδιωτικό ΚΕΠ του Μεσολογγίου.
Η μεγάλη αγάπη μου για τον τόπο μας, η διάθεση να δουλέψω και να προσφέρω τα μέγιστα στον Δήμο μας, η θλίψη μου για τα νέα παιδιά που εγκαταλείπουν την πόλη μας, μιας και δεν μπορούν να απορροφηθούν σε θέσεις εργασίας στην περιοχή μας, η αγωνία μου για το μέλλον τους αλλά και η μεγάλη εμπιστοσύνη που τρέφω στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, συνέβαλαν στο να πάρω την πολύ σπουδαία απόφαση να συμμετέχω στα κοινά και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου μας.
Γνωρίζοντας την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω, ζητώ την στήριξή σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα, στην πραγματοποίηση των κοινών μας στόχων και ονείρων.».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρία Λ. Χρυσικού, οικονομολόγος από το Νεοχώρι.

Σε δήλωση της η κα. Χυσικού ανέφερε:

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Είμαι υποψήφια γιατί πιστεύω στον Κώστα Λύρο.

Η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος και ένας Δήμαρχος που ενδιαφέρεται και παλεύει για το Δήμο μας.

Τώρα πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Γαντζούδης, τοπικός σύμβουλος από τη Σταμνά.

Σε δήλωση του ο κ. Γαντζούδης ανέφερε:

«Είμαι αγρότης από την Σταμνά και με σεβασμό σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Κώστα Λύρο και την δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας .

Ως Σταμνιώτης, γέννημα θρέμμα, αλλά και ως τοπικός σύμβουλος γνωρίζω καλά τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής και επειδή νοιάζομαι πραγματικά για ένα ελπιδοφόρο αύριο, συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στο τόπο μας».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρία Μαυρομμάτη.

Σε δήλωση της η Μαρία Μαυρομμάτη ανέφερε:

«Διαχρονικά είχα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και πάντοτε είχα αγωνία για το μέλλον και την πρόοδο αυτού του ευλογημένου τόπου. Στις συζητήσεις με τους συντοπίτες και του φίλους μου αναγνωρίζαμε την ανάγκη ο τόπος να διοικηθεί με όραμα και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με χαρά διαπίστωσα ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης χάρη στις προσπάθειες του Κώστα Λύρου.

Η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί και για το λόγο αυτό αποφάσισα και εγώ να συνεισφέρω ενεργά στην προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός Δήμου εύρωστου, λειτουργικού και προοδευτικού.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές και ευελπιστώ στην στήριξη σας».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ρένα Κολοβού, τεχνολόγος-γεωπόνος από Μεσολόγγι.

Σε δήλωσή της η κα. Κολοβού ανέφερε:

«Είμαι από το Μεσολόγγι, εδώ ζω με το σύζυγό μου, Κώστα Κρεμμύδα και εδώ μεγαλώνουμε τα τρία μας παιδιά.

Με χαρά διαπιστώνω, τόσο εγώ όσο και άλλοι συμπολίτες μου, ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια μεγάλα έργα που είχε ανάγκη η πόλης μας, όπως το έργο της ύδρευσης και πολλά ακόμη έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης και αλλάζει σιγά-σιγά η ποιότητα ζωής μας.

Επίσης αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια του δημάρχου μας Κώστα Λύρου αλλά και την ανάγκη να συνδράμουμε και εμείς οι πολίτες στην καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής μας αποφάσισα να συμπορευθώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και να είμαι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη, ελεύθερη επαγγελματίας από Χρυσοβέργι.

Σε δήλωσή της η κα. Μακρυγιάννη ανέφερε:

«Είμαι γέννημα θρέμμα από το Χρυσοβέργι και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τόπο μου και πάντα με χαροποιούσε η προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί επιθυμώ να προσφέρω και στον τόπο που ζω και αγαπώ. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στο όραμα του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο τα επόμενα χρόνια».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Όλγα Τσιλίκα από την Πεντάλοφο.

Σε δήλωσή της η κα. Τσιλίκα ανέφερε:

«Διαπιστώνοντας ότι έχουν μπει οι βάσεις στο Δήμο μας κι έργα αλλάζουν σιγά-σιγά το τοπίο, αποφάσισα να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή» αποδεχόμενη την πολύ τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου για να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου.

Ως νέος άνθρωπος με ενδιέφερε να δραστηριοποιηθώ στα τοπικά δρώμενα και να προσφέρω στο αγαπημένο μου Πεντάλοφο και θα είναι μεγάλη η χαρά μου εάν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση