Τέσσερις νέες υποψηφιότητες για τον Κώστα Λύρο

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Νίκος Τσακανίκας από το Ευηνοχώρι.

Σε δήλωση του ο κ. Τσακανίκας ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι θα είμαι κι εγώ
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. 

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό “Δημιουργική Ανατροπή” συμπορευόμενος με τον κ. Κώστα Λύρο, τον νυν δήμαρχο ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια η οποία ασχολούταν για περισσότερες απο τέσσερις δεκαετίες τόσο με την καλλιέργεια όσο και με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Την τελευταία δεκαετία έχω αναλάβει ο ίδιος την οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Από την επαγγελματική μου ενασχόληση συνειδητοποίησα ότι μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, συνεργασία, ενότητα μπορούμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα .Ήμουν ένας από εσάς ,που κατηγόρησα τον νυν δήμαρχο ότι δεν έκανε πολλά έργα την τετραετία που διανύουμε.


Μετά όμως από μια συζήτηση που είχαμε με τον Δήμαρχο, μου ανοίχτηκε και μου μίλησε ειλικρινά και με αποδείξεις για όσα θέματα του έθεσα τα οποία είναι πλέον δρομολογημένα και τα οποία θα υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται όμως υπομονή.


Θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τα κοινά και θα δώσω όλο μου το είναι για να βοηθήσω το δήμαρχο μας να τελειώσει αυτό που άρχισε . Με δουλειά θα χτίσουμε την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση των δημοτών. Ο δήμαρχος μας ήταν, είναι και θα είναι έντιμος και θα πράττει πάντα προς όφελος όλων των δημοτών. Εγώ θα είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα, ευελπιστώ κι εσείς μαζί μου για μια “Δημιουργική” και “Ανατρεπτική” θητεία με έργα και όχι υποσχέσεις.»


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Ιωάννου, Αυτοκινητιστής από το Αιτωλικό.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Ιωάννου ανέφερε:

«Από νεαρή ηλικία επέλεξα συνειδητά να μείνω και να εργαστώ στον τόπο μου. Με την οικογένεια μου δημιουργήσαμε μια επιχείρηση που μου επέτρεπε να ταξιδεύω πέρα από αυτόν και να επιστρέφω με νέες ιδέες και γνώση στην έδρα μου. Αναπόφευκτα τα ταξίδια και η ενασχόληση μου με τις μεταφορές με έκαναν να συγκρίνω τον τόπο μας με άλλες περιοχές που διαπίστωνα πως προοδεύουν και αναπτύσσονται ενώ εδώ παρατηρούσα μια στασιμότητα. Η κατάσταση αυτή άρχισε να αναστρέφεται από το 2019 όταν τη διοίκηση του Δήμου ανέλαβε ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος εξωστρεφής, διορατικός και προοδευτικός».

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένας αιρετός ανέλαβε παρά το πολιτικό κόστος να διευθετήσει τα ακανθώδη ζητήματα του τόπου μας, να βάλει τάξη στα χρέη και να επιδιορθώσει κατεστραμμένες υποδομές προκειμένου να καταφέρει επιτέλους η περιοχή να πάει μπροστά. Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια, ειλικρινής, αληθινός και πάντα προσιτός καταλαβαίνει τις ανάγκες του κόσμου, των μικρών επιχειρήσεων και των αγροτών, έχει σαφείς στοχεύσεις και όραμα για τον δήμο και για το λόγο αυτό αξίζει την στήριξη μας.

Στην προσπάθεια του αυτή θα είμαι διπλά του για να βοηθήσω και εγώ το δήμο μας να αλλάξει σελίδα, για να φτιάξουμε έναν τόπο πιο φιλικό προς τα παιδιά μας. Το οφείλουμε σε εκείνα. Στις επερχόμενες εκλογές στηρίζω Κώστα Λύρο!».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Λαμπρινή Τριανταφύλλου – Τσέλιου από το Ευηνοχώρι.

Σε δήλωση της η Λαμπρινή Τριανταφύλλου – Τσέλιου ανέφερε:

«Ως Μητέρα, εργαζόμενη και δημότισσα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θέλω να δω τον προικισμένο αυτό τόπο να πηγαίνει μπροστά, τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και τα παιδιά μας να επιστρέφουν ξανά εδώ μετά τις σπουδές τους να δίνουν ζωή και προοπτική στη περιοχή.

Ο Κώστας Λύρος γονιός και ο ίδιος, με μακροχρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και ενασχόληση με τα κοινά, είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, εργατικός και μεθοδικός που αφουγκράζεται τις ανάγκες της περιοχής, γνωρίζει τι χρειάζεται ο τόπος και είναι έτοιμος να δώσει λύσεις.

Ήδη κατά την πρώτη του θητεία ξεκίνησε δυναμικά την επίλυση μακροχρονίων ζητημάτων και έθεσε στόχους που θα εκσυγχρονίσουν το Δήμο μας και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Για το λόγο αυτό συντάσσομαι στο πλευρό του Κώστα Λύρου και θα είμαι υποψήφια με τη Δημιουργική Ανατροπή στις επερχόμενες εκλογές».


Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Νεραντζία Κοντογιάννη ιδιωτική υπάλληλος από το Μεσολόγγι.

Σε δήλωση της η Νεραντζία Κοντογιάννη ανέφερε:

«Ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα 3 παιδιών παρακολουθούσα πάντοτε με προσοχή και ενδιαφέρον τις εξελίξεις στις υποθέσεις του Δήμου. 
Εκτιμώ ,ότι ο τόπος μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον καταστήσουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, δεδομένου του εγκλεισμού της πανδημίας, η κοινωνία μας δοκιμάστηκε αλλά η παρούσα δημοτική αρχή μπόρεσε να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει μια διαφορετική πορεία στον Δήμο. Περιθώριο επιπρόσθετων ενεργειών, όμως, σαφώς και υπάρχει. Για αυτό ,λοιπόν,  αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου, κ. Κώστα Λυρου, και να θέσω υποψηφιότητα για την Τοπική  Κοινότητα Μεσολογγίου. Πρόθεσή μου να προσφέρω μέσα από τη δουλειά μου,ως Interior  designer (Αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων) εκείνα που είναι απαραίτητα για να ομορφύνουν την καθημερινότητα όλων.
Στόχος μου να φτιάξουμε ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας.»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση