Χρήστος Παΐσιος – Κώστας Μπακογιάννης: Συνάντηση νίκης στην Αθήνα

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Χρήστος Παΐσιος, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον καλό του φίλο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εκλογών της Κυριακής σε επίπεδο Δήμων και Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας δήλωσε μετά τη συνάντησή του στο Δημαρχείο της Αθήνας.

«Διάλειμμα λίγων ωρών για επίσκεψη στην Αθήνα και τον φίλο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στο Δημαρχείο. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε χρόνια.

Νέος, με φρέσκιες ιδέες άφησε ανεξίτηλο το απότυπωμά του από όπου πέρασε. Από τη γειτονική μας Ευρυτανία και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέχρι αυτή την τετραετία που άλλαξε ριζικά την εικόνα της πρωτεύουσας.

Με τον Κώστα θυμηθήκαμε παλιές ιστορίες που μας συνδέουν, αλλά μιλήσαμε και για τα κοινά μας οράματα. Άλλωστε γνωρίζει από πρώτο χέρι ο ίδιος πόση δύναμη έχει η Αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια για να αλλάξει τον τόπο.

Η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα θα συνεχίσουν μπροστά για όλους, μπροστά με όλους από την Κυριακή με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Μπροστά θα συνεχίσει να βαδίζει με όλους και η Αθήνα. Καλή επιτυχία φίλε Δήμαρχε Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα επιβεβαιώσουν ότι έχουν στο ανώτατο αξίωμα τον Δήμαρχο που τους αξίζει και θα πάει την πόλη μπροστά». 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση