Απάντησε ο Σαλμάς στον Πλεύρη σε καυστικό τόνο: «Υπήρξαν διαδικασίες αξιολόγησης που καταστρατήγησες»

Στα κοινωνικά δίκτυα πήρε θέση ο Μάριος Σαλμάς αναφορικά με όσα ανέφερε στο βήμα της Βούλης χθες, Τετάρτη 1/11 ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απαντώντας στον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φάμελο, με αφορμή δημοσίευμα που επικαλέστηκε και το οποίο φέρει τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλη Σερασκέρη να είναι προσωπικώς φίλος του κ. Πλεύρη και ουσιαστικό πως με αυτό το «προσόν» τοποθετήθηκε διοικητής.

Ο κ. Πλεύρης στη Βουλή έκανε αναφορά στα προσόντα και το βιογραφικό του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και μάλιστα προχώρησε ακόμη παραπέρα, λέγοντας πως η ιστορία αυτή προέρχεται από βουλευτή που μάλλον ήθελε να τοποθετήσει στη θέση αυτή, κάποιον αρεστό του.

Από μεριάς του, σε καυστικό τόνο ο Μάριος Σαλμάς τονίζει  μεταξύ άλλων: «Αγαπητέ Θάνο το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είχε ασκήσει (σ.σ. ο νυν διοικητής) ποτέ πριν τοποθετηθεί στο Αγρινιο διοίκηση νοσοκομείου αλλά ότι δεν κατάλαβες ότι μετά την κρίση στην Ελλάδα υπήρξαν διαδικασίες αξιολόγησης και αξιοκρατίας (σου θυμίζω open gov) τις οποίες καταστρατήγησες».

Αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας:

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση