Λαβράκι έβγαλε ο έλεγχος της Ασφάλειας – Συνελήφθη 38χρονος με 150 γραμμάρια κοκαΐνης στο Μεσολόγγι

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου και η ΟΠΚΕ Αιτωλίας, στο Μεσολόγγι

Μετα από πληροφορίες που είχαν φτάσει στο τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου για τον 38χρονο ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στο Μεσολόγγι.

Εντοπίστηκε, χθες, στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Μετά από λίγη ώρα στην έξοδο προς Μεσολόγγι της Ιόνιας Οδού, ακινητοποιήθηκε το όχημα του από αστυνομικούς ώστε να ελεγχθεί.

Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, εξήλθε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Μετά από λίγα μέτρα οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του μια νάιλον συσκευασία με 150 γραμμάρια κοκκαΐνης.

Στην συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος εντός του οχήματος και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία 0.3 γραμμάρια κοκκαΐνη και μισό ναρκωτικό χάπι.

Μετα από τα παραπάνω, ο 38χρονος και η συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Μεσολογγίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικου χαρακτήρα εις βάρος τους

Visited 1.102 times, 1 visit(s) today