Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Θανάσης Μαυρομμάτης: Ξεκινούν οι εργασίες για το δρόμο προς τη νέα Γέφυρα της Τέμπλας

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες που αφορούν στην κατασκευή οδού πρόσβασής στη Νέα Γέφυρα Τέμπλας καθώς σήμερα Πέμπτη 30/11/2023 υπογράφηκε η σχετική σύμβαση ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θανάση Μαυρομμάτη και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.


Το έργο αυτό, συνολικού προϋπολογισμού 150,000 ευρώ μετά την ολοκλήρωσή του θα συνδέσει το επαρχιακό οδικό δίκτυο που ενώνει την Ευρυτανία με την Αιτωλοακαρνανία και διέρχεται από το ιστορικό γεφύρι της Τέμπλας.


«Μία ακόμη μικρή, σε οικονομικό αντικείμενο, παρέμβαση της οποίας όμως το αποτέλεσμα λειτουργεί πολλαπλασιαστικά οδεύει και αυτή προς υλοποίηση. Μαζί με τις υπηρεσίες μας εργαζόμαστε με μέθοδο και προσήλωση για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με γνώμονα πάντα τους συμπατριώτες μας αλλά και όλους όσοι χρησιμοποιούν τις οδικές μας υποδομές», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.


Με βάση την σχετική σύμβαση οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν εντός 8 μηνών από σήμερα.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.