Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης 31χρονου στο Μεσολόγγι – Τι λέει η αδερφή του, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στην περιοχή του Μεσολογγίου για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Ακαρπες δυστυχώς παραμένουν οι αναζητήσεις ενώ όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία. 

Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» και ανέφερε πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η νεαρή ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με είπε ο 31χρονος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.

- Advertisement -

Αγωνία για την εξαφάνιση του ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ – Τι λέει η αδελφή του – Βίντεο

Την προηγούμενη Πέμπτη ο νεαρός κανόνισε  να κυνηγήσει και μεταφέρθηκε από φίλο του από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του (άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένεια) θα τον περισυνέλεγε με δικό του όχημα για να μεταβούν στον τόπο του κυνηγιού. Έκτοτε δεν υπάρχουν σημεία ζωής του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε