Γιάννης Ξανθόπουλος: Αποκάλυψη – Με πόσα έτρεχε ο τραγουδιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, καθώς το ΙΧ των δυο νεαρών συγκρούστηκε με το όχημα του τραγουδιστή Γιάννης Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με τον ALPHA, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50!

Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης στην εκπομπή TLIVE, καθώς ουσιαστικά ο τραγουδιστής τράκαρε… αφρενάριστος με το όχημα των δυο νεαρών.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα του Ξανθόπουλου να τρέχει στην Δεκελείας, προτού εμφανιστεί από το STOP το τρίτο όχημα, του οποίου ερευνάται η εμπλοκή. Ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει ελιγμό και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το λευκό ΙΧ των δυο νεαρών να κόβεται στη μέση, δείτε βίντεο.

Κοντά στην εύρεση του τρίτου οχήματος η Τροχαία

Κοντά στον εντοπισμό του τρίτου οχήματος το οποίο φαίνεται να έχει εμπλοκή στο τροχαίο με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο, είναι η Τροχαία.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η Τροχαία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του οχήματος που φαίνεται να βγήκε από STOP, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να κάνει ελιγμό και να συγκρούεται μετωπικά με το όχημα των δυο νεαρών.

Αν καταφέρουν οι Αρχές να εντοπίσουν τον οδηγό του οχήματος μέχρι τις 12 το βράδυ, τότε θα συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, δείτε βίντεο.

Visited 235 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση