Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κουρουμπλής-Μολώνης προηγούνται σε ψήφους

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και οργανωτικά προβλήματα κύλησε η ημέρα των προκριματικών εκλογών για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς το 98% των κατά τόπους εκλογικών τμημάτων λειτούργησαν ομαλά από τις 8 το πρωί, οπότε άνοιξαν οι κάλπες μέχρι τις 9 το βράδυ που σφραγίστηκαν, λόγω παράτασης.

Ψήφισαν σε όλη τη χώρα πάνω από 63.000 ψηφοφόροι με ζητούμενο την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σημειωτέον ότι δικαίωμα ψήφου είτε δια ζώσης, είτε ψηφιακά είχαν όλα τα κομματικά μέλη, που υπολογίζονται στις 240.000 περίπου, αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι οποίοι μπορούσαν να λάβουν μέρος στη χθεσινή διαδικασία ακόμη και με την προσέλευσή τους, στις κατά τόπους κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αιτωλοακαρνανία ψήφισαν δια ζώσης 1.400 άτομα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσοι ψήφισαν ψηφιακά.

Πρώτος σε σταυρούς είναι ο Πάνος Κουρουμπλής με 435 ψήφους ενώ έπεται ο Σπύρος Μολώνης. Σε κάθε περίπτωση εικόνα ως προς τη σταυροδοσία δεν θεωρείται ακόμη αντιπροσωπευτική.

Πηγή: agriniopress

Visited 70 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση