Η επίδοση του Καλλιακμάνη στην Ευρωκάλπη: Προάγγελος για την Αιτωλοακαρνανία στις Εθνικές Εκλογές

Αξιοσημείωτη υπήρξε η επίδοση του υποψηφίου του ευρωβουλευτή από την Αιτωλοακαρνανία, Γιώργου Καλλιακμάνη, με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο καταγόμενος από το Αγρίνιο συνδικαλιστής των αστυνομικών, γνωστός από την έντονη τηλεοπτική παρουσία του, φαίνεται να κεφαλαιοποίησε την αναγνώριση του, καθώς κατέλαβε μια θέση στην πρώτη δεκάδα των υποψηφίων του κόμματός του, συγκεντρώνοντας περίπου 44.000 ψήφους πανελλαδικά.

Ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία, ο Καλλιακμάνης πλησίασε τις 4.000 ψήφους, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μετά τον Νίκο Παπανδρέου. Η επιτυχία του αυτή φαίνεται να αποτελεί εφαλτήριο για περαιτέρω πολιτικές φιλοδοξίες και τροφοδοτεί διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Το πιο σημαντικό από αυτά τα σενάρια υποστηρίζει ότι η κεντρική διοίκηση του κόμματος επιθυμεί την υποψηφιότητα του Καλλιακμάνη στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη, αν και προς το παρόν παραμένει στο στάδιο της φημολογίας. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να ανησυχεί κάποιους.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι φήμες αυτές θα επιβεβαιωθούν, αλλά η μέχρι τώρα πορεία του Καλλιακμάνη υποδηλώνει ότι διαθέτει το απαραίτητο πολιτικό κεφάλαιο για να διεκδικήσει σημαντικό ρόλο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Visited 274 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply