Ιερέας έκλεισε ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά

Διαστάσεις έχει πάρει υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ιερόδουλης από αρχιμανδρίτη.

Σοκ έχει προκαλέσει μια υπόθεση που εκδικάζεται αυτές τις ημέρες και αφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε εναντίον ιερόδουλης κατά την διάρκεια της μεταξύ τους συνεύρεσης.

Ο αρχιμανδρίτης ζήτησε τηλεφωνικά τις υπηρεσίες της 34χρονης, αφού πρώτα συμφώνησε για το αντίτιμο, αλλά κατά την ώρα της συνεύρεσης, εκείνος χρησιμοποίησε βία χωρίς τη συναίνεσή της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

«Αφού μιλήσαμε πρώτα και με ρώταγε για τη ζωή μου, στη συνέχεια ξεκινήσαμε τη συνεύρεση και εκεί αρχίζει ο πραγματικός εφιάλτης, τις συνέπειες του οποίου πληρώνω έως και σήμερα. Ενώ βρισκόμασταν σε συγκεκριμένη στάση, τραβάει απότομα και με πάρα πολύ μεγάλη δύναμη και μανία τα μαλλιά μου με αποτέλεσμα να ακούσω ένα κρακ από τον σβέρκο μου και να ουρλιάζω από τον πόνο, ενώ μετά ένιωθα πως δεν μπορούσα να κουνηθώ, ενώ τον παρακάλαγα να σταματήσει, να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί ίσως έχω πάθει νευροκαβαλίκευμα ή κάποιο τράβηγμα.

Εκείνος δεν καταλάβαινε, σαν άγριο ζώο με γύρισε ανάσκελα και έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου και με ζωώδη μανία και δύναμη πήγε να με πνίξει ενώ εγώ χτύπαγα το χέρι του με τα δικά μου. Μετά εκείνος μου έδωσε τρία πολύ δυνατά χαστούκια στο πρόσωπο βρίζοντάς με την ώρα που ολοκλήρωνε

Αφού ολοκληρώσαμε εγώ βρισκόμουν σε σοκ, ρωτώντας τον αν κατάλαβε τι μου έκανε. Εκείνος σηκώθηκε αδιάφορος, μου έδωσε τα χρήματα και έφυγε χωρίς καν να με κοιτάξει», διηγήθηκε η γυναίκα στο OPEN.

Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία, με τη δίκη να έχει πάρει αναβολή για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Από την πλευρά του ο αρχιμανδρίτης υποστηρίζει πώς όλα ήταν συμφωνημένα και ότι δεν άσκησε καμία βία χωρίς της συναίνεση της ιερόδουλης. Δείτε βίντεο.

gazzetta.gr

Visited 245 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply