Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Δήμος Μεσολογγίου: Τι πετάμε και τι ΔΕΝ πετάμε στους “καφέ” κάδους σκουπιδιών (VIDEO)

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των καφέ κάδων κομποστοποίησης βιοαποβλήτων σε σημεία του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι για την επιτυχία του εγχειρήματος απαιτείται η συνδρομή όλων μας!

Πασιόπουλος ΑΕΒΕ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εμπόριο εμφιαλωμένων νερών & βιοτεχνία παγοκύβων

📞 697 488 8881

✉️ j.pasiopoulos@gmail.com

Έτσι, στους ειδικούς καφέ κάδους ΔΕΝ πετάμε κοινά οικιακά ή άλλα απορρίμματα αλλά εναποθέτουμε αποκλειστικά βιοαπόβλητα, όπως: υπολείμματα φαγητού, φρούτα και λαχανικά, τυρί, γιαούρτι, κελύφη αυγών, φύλλα, κλαδιά και στάχτες σε μικρές ποσότητες, κ.α.

Για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε κι εσείς να συμβάλετε στην επιτυχία του προγράμματος ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, στον τηλεφωνικό αριθμό: 26310-23264.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε