Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Nikoleta Tsoukala Language Schools τιμήθηκαν με το Χρυσό Βραβείο στα ELT Excellence & Innovation Awards 2025, για την καινοτόμα δράση τους EAGER THINKERS.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εφαρμόζουμε τα τελευταία τρία χρόνια για μαθητές επιπέδων B1 / B2 / C2, με στόχο την ενίσχυση της κριτικής σκέψης, της ερευνητικής ικανότητας και της αυτοπεποίθησης των παιδιών. Οι μαθητές μας ερευνούν κοινωνικά ζητήματα, γράφουν δομημένα essays, δημιουργούν παρουσιάσεις και συμμετέχουν σε ένα μεγάλο συνέδριο κάθε Άνοιξη παρουσιάζοντας τη δουλειά τους μπροστά σε κοινό.
Στον φετινό συνέδριο παρουσίασαν τα αποτελέσματα των ερευνών τους 65 μαθητές.
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς τα ELT Excellence & Innovation Awards αποτελούν έναν θεσμό που αναγνωρίζει τις πιο καινοτόμες πρακτικές διδασκαλίας Αγγλικών σε πανελλήνιο επίπεδο. Ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα, το EAGER THINKERS ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, την εκπαιδευτική του αξία και την ουσιαστική ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών.
Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση μιας προσπάθειας γεμάτης αγάπη, πίστη και αφοσίωση προς τους μαθητές μας και επιβεβαιώνει ότι η εκπαιδευτική καινοτομία είναι ζωντανή και ουσιαστική.
«Το αφιερώνουμε σε κάθε παιδί που τόλμησε να πιστέψει στον εαυτό του, που δούλεψε, που ξεπέρασε τον φόβο της σκηνής, που παρουσίασε, που εξελίχθηκε. Αυτό είναι το σχολείο μας: ένα σχολείο που βλέπει το κάθε παιδί ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα,» τονίζει η υπεύθυνη σπουδών κα Νικολέτα Τσούκαλα





