Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για περιστατικό διπλής ανθρωποκτονίας στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε κάμπινγκ της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των θυμάτων είναι Έλληνας και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ ο δεύτερος είναι αλβανικής καταγωγής και, όπως φαίνεται, εργαζόταν για λογαριασμό του πρώτου.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, κάτοικοι της περιοχής είπαν στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο πως δράστης είναι ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τα δύο άτομα και να πυροβόλησε από κοντινή απόσταση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε δεχθεί επίθεση και κατά το παρελθόν, χωρίς, όμως, να κατονομάσει κάποιον συγκεκριμένο δράστη στις Αρχές.
Περισσότερα σε λίγο…