Σήμερα, η ΟΕΠΤΑ Αθηνών, σε συνεργασία με την Τροχαία Μεσολογγίου, φέρεται να έχει βεβαιώσει πάνω από 200 παραβάσεις στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr.
Οι παραβάσεις αφορούν κυρίως υπερβολική ταχύτητα, παράνομο παρκάρισμα και παραβίαση σήμανσης. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται τακτικά στην πόλη, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας για κατοίκους και επισκέπτες.
Στις προσεχείς μέρες, θα δοθεί έμφαση στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, με στόχο την προστασία των πεζών, των ποδηλάτων και των επισκεπτών, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου, προκειμένου να περιοριστούν οι κίνδυνοι και να προωθηθεί η ορθή οδική συμπεριφορά.







