Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γρηγόρης Θεοδωράκης

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Θεοδωράκης, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Πασιόπουλος ΑΕΒΕ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εμπόριο εμφιαλωμένων νερών & βιοτεχνία παγοκύβων

📞 697 488 8881

✉️ j.pasiopoulos@gmail.com

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει τόσο από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όσο και από τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου.

Ενδεικτικό του κλίματος που είχε διαμορφωθεί ήταν και η πρόσφατη δημόσια παρουσία του σε εκδήλωση, όπου δεν υπήρξε καμία αναφορά στην κομματική του ιδιότητα, ενισχύοντας τις εκτιμήσεις περί αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου συμμετείχε στο 2ο Forum Δημοσίων Πολιτικών της Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσιαζόταν με προηγούμενες ιδιότητές του, ως πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και πρώην Πρόεδρος της ΕΝΑΠ ΕΣΔΔΑ.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε