Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

44χρονος ξυλοκόπησε εισπράκτορα στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Χθες το μεσημέρι της Τρίτης 30/7, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν έναν 44χρονο άνδρα στο Αγρίνιο.

Ο άνδρας επιτέθηκε γύρω στις 14:00 στον χώρο των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, γρονθοκοπώντας έναν 58χρονο εισπράκτορα των ΚΤΕΛ στο κεφάλι και στο στήθος. Από την επίθεση, ο 58χρονος έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 44χρονο, ο οποίος είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.