Ο πρώην Σπαρτιάτης που έχει στηρίξει αρκετές δράσεις της κυβέρνησης εντός Βουλής • Τι αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτησή του.
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ο μοναδικός βουλευτής που καταψήφισε όλες τις προτάσεις για άρση ασυλίας βουλευτών της Ν.Δ. μετά τις νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο πρώην Σπαρτιάτης, ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα για τη βίαια επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου, έχει ψηφίσει αρκετές δράσεις της κυβέρνησης εντός Βουλής (όπως και τον προϋπολογισμό), ενώ έσπευσε να ανακοινώσει του την ψήφο μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάμεσα σε άλλα ο Κωνσταντίνος Φλώρος εμφανίζεται… πιο γαλάζιος και από τους γαλάζιους αφήνοντας αιχμές κατά των συναδέλφων του που πειθάρχησαν στην κομματική γραμμή και σημειώνοντας ότι «Η Ν.Δ. δεν έδωσε τη θεσμική μάχη, υποχώρηση μπροστά στο λαϊκισμό» και προσθέτοντας «φοβήθηκε η φιλοευρωπαϊκή ΝΔ μην τυχόν και κατηγορηθεί για αντιευρωπαϊσμό».
Σχετικά με την απόφασή του να καταψηφίσει τις άρσεις ασυλίας σημείωσε ότι «οι κατηγορίες που τους προσάπτει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είναι “νομικά αστήρικτες”, δεν προκύπτει τέλεση αξιόποινων πράξεων και οι ενέργειες των συναδέλφων τους συνδέονται με την άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων».







