Αγροτικό βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε δέντρα


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής (14.08.2026) στον δρόμο προς Μπράλο, στη Φθιώτιδα, όταν ένα αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω σε δέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός του αγροτικού, το οποίο κατέβαινε προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στα δέντρα, με τη σύγκρουση να είναι τόσο δυνατή που ξεριζώθηκαν δύο δέντρα από τον κορμό τους.

Παρά τη σοβαρότητα της πρόσκρουσης, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, κάτι που χαρακτηρίζεται ως θαύμα, δεδομένης της έκτασης των υλικών ζημιών.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή δεν ερχόταν άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα, κάτι που απέτρεψε ένα πολύ χειρότερο δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν πρώτοι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ που περνούσαν τυχαία, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι σταμάτησαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό.

Μαζί τους βοήθησαν και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, δείχνοντας έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης.

Αργότερα, έφτασε ασθενοφόρο από τη Λαμία για να παραλάβει τον οδηγό, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απομακρύνει τα δέντρα που είχαν πέσει στο οδόστρωμα, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία.

Πηγή: LamiaReport.gr