Μεσολόγγι: Αντιδήμαρχος έσωσε γατάκι – Είχε σφηνώσει το κεφάλι του σε κονσέρβα

Ένα μικρό γατάκι βρέθηκε σε απόγνωση, όταν το κεφάλι του είχε σφηνωθεί σε μια πεταμένη κονσέρβα, ανήμπορο να απελευθερωθεί. Η έγκαιρη παρέμβαση του αντιδημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Παπανικολάου, στάθηκε καθοριστική.

Ο κ. Παπανικολάου εντόπισε το μικρό γατάκι και με προσοχή κατάφερε να το ελευθερώσει, αποκαθιστώντας την ασφάλεια και την ελευθερία του.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση για την ευθύνη όλων απέναντι στα μικρά γατάκια. Μια πεταμένη κονσέρβα ή ανοιχτή συσκευασία μπορεί να μετατραπεί σε παγίδα για ένα αδέσποτο γατάκι.

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, σε ανάρτησή του, τόνισε τη σημασία της πρόληψης, καλώντας τους πολίτες να φροντίζουν ώστε οι συσκευασίες που πετούν να μην αποτελούν κίνδυνο για τα μικρά ζώα.

Πανηγύρι Παναγίας Λεσινιώτισσας 2026
Πανηγύρι Παναγίας Λεσινιώτισσας 2026