Σοβαρό τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα – Μετωπική σύγκρουση και φλεγόμενο όχημα – Ένα άτομο χωρίς αισθήσεις


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κάτω Αχαΐα, με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός και μεγάλες υλικές ζημιές.

Η μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε περίπου στις 15:30, σε σημείο κοντά στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, πάνω στην παλαιά εθνική οδό.

Το ένα από τα δύο οχήματα τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως μετά τη σύγκρουση, δημιουργώντας ένα σκηνικό πανικού και αναστάτωσης στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο φλεγόμενο όχημα, ενώ φέρει και σοβαρά εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Σοβαρό τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα – Μετωπική σύγκρουση και φλεγόμενο όχημα – Ένα άτομο χωρίς αισθήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στα οχήματα, γεγονός που δυσχέρανε το έργο των διασωστών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε εκτροπή της κυκλοφορίας για να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών και των διασωστών.

Πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς, προκειμένου να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασης και να απεγκλωβίσουν τους τυχόν εγκλωβισμένους.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, με τις εικόνες από το σημείο να είναι σοκαριστικές.

Σοβαρό τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα – Μετωπική σύγκρουση και φλεγόμενο όχημα – Ένα άτομο χωρίς αισθήσεις

Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στη μετωπική σύγκρουση.

Η κυκλοφορία στην περιοχή σημείωσε σοβαρές καθυστερήσεις, καθώς το οδικό δίκτυο παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα.


Πηγή: tempo24.news

Πανηγύρι Παναγίας Λεσινιώτισσας 2026
Πανηγύρι Παναγίας Λεσινιώτισσας 2026