Φωτιά σε φορτηγάκι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου – Άμεση κινητοποίηση πυροσβεστικής

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σε πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, όταν ξέσπασε φωτιά σε επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο εκεί.
Το όχημα φούντωσε ξαφνικά τη στιγμή που ο οδηγός έθεσε τη μηχανή σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πυκνοί καπνοί και ανησυχία στους παρευρισκόμενους.
Μέσα στο φορτηγάκι επέβαινε και ένα δεκάχρονο αγόρι, το οποίο βίωσε έντονο φόβο μπροστά στη θέα του καπνού και την ταχύτατα εξελισσόμενη κατάσταση.

Ευτυχώς, τόσο ο οδηγός όσο και το ανήλικο παιδί κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το όχημα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο εγκλωβισμού και σοβαρότερων τραυματισμών.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με τις δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο και να θέτουν υπό έλεγχο τη φωτιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το φορτηγάκι υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από το περιστατικό.
Η ταχύτατη παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς σε παρακείμενα οχήματα ή στις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ.
Το ευχάριστο τέλος της υπόθεσης είναι πως τόσο ο ενήλικος οδηγός όσο και το δεκάχρονο αγόρι είναι απολύτως καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.
Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την ανάφλεξη του οχήματος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να συγκλίνουν σε μηχανική βλάβη.
Πηγή: sinidisi.gr








