«Έφυγε» στα 31 του ο καμεραμάν του IONIAN TV – Η συγκλονιστική ανάρτηση αποχαιρετισμού

Ο 31χρονος Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού IONIAN, έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο της Πάτρας.

    Ο νεαρός εργαζόμενος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της οδού Ανθείας, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου. 

    Κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να διερευνώνται, ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης, με αποτέλεσμα να βρεθεί βαριά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. 

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι χρειάστηκε να προχωρήσουν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση πριν μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». 

    Ακολούθησε χειρουργική επέμβαση και εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί έδωσαν γενναία μάχη για τη σταθεροποίησή του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαρχής εξαιρετικά κρίσιμη

    Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε για μία εβδομάδα, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 

    Ο τηλεοπτικός σταθμός IONIAN αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τον βαθύ πόνο και τη θλίψη όλων των συναδέλφων του. 

    «Σήμερα το IONIAN TV είναι πιο φτωχό. Όλα μαύρισαν. Αδιανόητα ο Γιώργος μας έφυγε μόλις στα 31 του χρόνια, ύστερα από μια γενναία μάχη που έδωσε για μία εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση. 

    «Αν και νέος στην ομάδα μας, από τις πρώτες κιόλας μέρες έγινες κομμάτι της καθημερινότητάς μας, της δουλειάς μας, της οικογένειας του IONIAN. Θα μας λείψει η παρουσία του, το χαμόγελό του, η καλοσύνη του, ο αυθορμητισμός του. Θα μας λείψει απλώς ο Γιωργάκης μας», προσέθεσε. 

    «Είναι δύσκολο να χωρέσει σε λίγες λέξεις ένας αποχαιρετισμός που ήρθε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Καλό σου ταξίδι, Γιωργάκη στο φως. Ο Θεός να σε αγκαλιάσει. Δεν θα σε ξεχάσουμε…», καταλήγει το μήνυμα του σταθμού. 

    Η είδηση του θανάτου του 31χρονου προκάλεσε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία και στον ευρύτερο δημοσιογραφικό κλάδο, με πλήθος συναδέλφων και φίλων να αποχαιρετούν τον Γιώργο με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

    Πηγή: pelop.gr , IonianTV

    This content is blocked because Facebook cookies have not been accepted.