Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Ο Σπ. Λιβανός δέχθηκε ευχές από πλήθος κόσμου στο σπίτι του στο Μεσολόγγι

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Σπήλιος Λιβανος έκανε τη διαφορά, ανοίγοντας το σπίτι του για να δεχθεί τους φίλους του λόγω της ονομαστικής του εορτής.
Ο πρωην υπουργός και η σύζυγος του Δόμνα υποδέχθηκαν τον κόσμο ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας και εμείς δεν θυμόμαστε στο παρελθόν να έχει γίνει κάτι παρόμοιο από πολιτικό του νομού μας.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με αυτά που είδαμε και ακούσαμε από πάρα πολλούς που παρευρέθηκαν. Οι στενοί συνεργάτες κάνουν λόγο για 3000 επισκέπτες, εμείς για να είμαστε αντικειμενικοί θα πούμε πως ήταν λίγο λιγότεροι!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.