Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Έριξε εύφλεκτο υγρό στην πρώην γυναίκα του και προσπάθησε να την κάψει

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Στο… παρά πέντε αποφεύχθηκε άλλη μια γυναικοκτονία, με το συμβάν να λαμβάνει χώρα στη Λάρισα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας άνδρας αιφνιδίασε την πρώην γυναίκα του, τη στιγμή που αυτή στάθμευε το αυτοκίνητό της στην πιλοτή πολυκατοικίας που μένει. Ο δράστης έριξε εύφλεκτο υγρό στη γυναίκα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της, επιχειρώντας να βάλει φωτιά με αναπτήρα που κρατούσε.

Ευτυχώς, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, επειδή τον εμπόδισε συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, που βρισκόταν στο σημείο. 

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη σε πλατεία της πόλης, όπου έριψε το υγρό στον εαυτό του και φώναζε στους περαστικούς πως θα αυτοπυρποληθεί. Στην πλατεία έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που ακινητοποίησαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αναπτήρες, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δοχεία με βενζίνη και 1 βαριοπούλα.

Ο δράστης συνελήφθη και εναντίον του σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

- Advertisement -

efsyn.gr

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.