Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Νεκρός 19χρονος σε φρικτό τροχαίο με μηχανή στη Ζαχάρω

Messolonghi Voice
0 λεπτά ανάγνωσης

Στο πένθος βυθίστηκαν Ηλεία και Μεσσηνία, καθώς ένας 19χρονος σκοτώθηκε στη Ζαχάρω σε δυστύχημα με τη μηχανή την οποία οδηγούσε.

Ο νεαρός ήταν από την Κυπαρισσία και επέστρεφε σε αυτή από την περιοχή της Ζαχάρως, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην περιοχή του Θολού.

Ο 19χρονος προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

newsbomb.gr

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.