Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Τα δρομολόγια των λεωφορείων για το Μοναστήρι του Άη-Συμιού

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού του Άη-Συμιού, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι θα διατεθούν δύο λεωφορεία για δωρεάν μεταφορά προς και από το Μοναστήρι του Άη-Συμιού.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνεται από την θέση Αλίκυρνα, από τις 20:30 της Κυριακής, 23 Ιουνίου συνεχώς έως τις 14:00 της Δευτέρας, 24 Ιουνίου 2024, ενώ και η επιστροφή των επισκεπτών θα γίνεται στο ίδιο σημείο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.